WordPress

WordPress er et CMS til at håndtere hjemmesider. Et hierarki af bruger kan logge-ind, udgive eller redigere sider og gemme indholdet i en database. WordPress er opensource og skrevet i PHP, og lavet til at bruger af systemet kan byde ind med temaer, plugins og anden funktionalitet, hvilket i høj grad er tilfældet. Derfor bugner WordPress med mængder af tilføjelser der kan bruges til at skræddersy hjemmesider af en hver art.

Oplagt anvendelse er at et firma hyrer webprogrammører til at lave en special tilrettet pakke med tema, design og funktionalitet og efterfølgende selv tilføjer og vedligeholder indholdet.