Windows

MS Windows er det traditionelle O/S på PC computere og har været på banen så længe, at mange sætter lighedstegn imellem windows og en PC. Ud over at være meget udbredt og have meget forskelligt software, er Windows egentlige styrke netværkssamarbejdet med windows Server i Active Directory. Herigennem kan man relativ let få mange computerbrugere til arbejde sammen i store og små virksomheder uden at skulle genopfinde det dybe vand. Det er nu ikke specielt unikt, men har bidt sig fast. I skrivende stund er Windows 10 den aktuelle version og matcher Windows Server 2016 R2.

(artiklen er stadig under tilblivelse.)