totalcommander

Total Commander

Total Commander er et gennemført filhåndterings program i stedet for windows stifinder. Når man roder med filer vil man i 90% af tilfældene gerne kopier filer fra et sted til et andet. Derfor har total commander et vindue der er opdel i 2, så man kan flytte, kopiere eller sammenligne indholdet af to lokationer. Det kan være imellem 2 steder på harddisken, over netværket eller til en ftp lokation. Man kan konfigurere andre special programmer med parametre, så de starte med fokus på det indhold man kigger på, f.eks. et foto fremvisnings program eller starte kommandolinjen med den path man står på.

Total Commander udvikles og vedligeholdt af schweizeren Christian Ghisler fra Ghisler Software GmbH 1995-2017 og er en moderne udgave af klassikeren Norton commander.

Features:

• Two file windows side by side
  • Multiple language and Unicode support
  • Enhanced search function
  • Compare files (now with editor) / synchronize directories
  • Quick View panel with bitmap display
  • ZIP, 7ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE archive handling + plugins
  • Built-in FTP client with FXP (server to server) and HTTP proxy support
  • Parallel port link, multi-rename tool
  • Tabbed interface, regular expressions, history+favorites buttons
  • Thumbnails view, custom columns, enhanced search
  • Compare editor, cursor in lister, separate trees, logging, enhanced overwrite dialog etc.
  • Unicode names almost everywhere, long names (>259 characters), password manager for ftp and plugins, synchronize empty dirs, 64 bit context menu, quick file filter (Ctrl+S)
  • USB port connection via special direct transfer cable, partial branch view (Ctrl+Shift+B), and many improvements to ftp, synchronizing and other functions